Fantasztikus árak, folyamatos akciók! Szállítás 1100 ft-tól!

 

Kérdése van? Írjon nekünk! info@elitdecor.hu

 

Cégeket és magánszemélyeket is kiszolgálunk.

Blog

A karácsonyi ünnepkör december 25-én kezdődik, Szentestén. Ekkor a családok összejönnek, hogy megünnepeljék Jézus születését. A háztartásokat díszítik, karácsonyfát állítanak, és ajándékokat adnak egymásnak. Minden házban megtalálhatók a fenyőfák, melyeket különféle gömbökkel, dekorációkkal díszítenek.

A karácsonyi dekorációk hagyományosan az örök életet és a reményt jelképezik. A fenyőfa az örök élet jelképe, mert tűlevelei télen is zöldek maradnak. A karácsonyi díszek, például a csillagok, a szívek és a hópelyhek a reményt és a szeretetet szimbolizálják. Válogasson Ön is karácsonyi dekorációinkból, hogy otthona igazán különleges legyen.

A Valentin nap modern formája a 15. században kezdett kialakulni Angliában. Ekkoriban kezdtek el Valentin napon szerelmes leveleket és verseket küldeni egymásnak az emberek. A Valentin nap az 18. században terjedt el Európában és Amerikában.

A Valentin nap ma már egy világszerte ismert és ünnepelt ünnep. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák egymást, és kifejezik egymás iránti szeretetüket.

A Valentin naphoz számos hagyomány kapcsolódik. A legnépszerűbb hagyományok közé tartozik a szerelmes levelek és versek küldése, a virágok és ajándékok adása, valamint a romantikus vacsorák megszervezése. 

Magyarországon az anyák napját május első vasárnapján ünneplik. Az ünnep megünneplésének hagyománya az 1920-as években kezdődött, amikor javasolták Egyesült Államokból átvett ünnep meghonosítását hazánkban.

Az anyák napját Magyarországon is virágokkal, ajándékokkal és üdvözlőlapokkal ünneplik. A legnépszerűbb ajándékok között szerepelnek a virágokcsokrok, élethű selyemvirágok, csokik, kedves feliratok.

A gyerekek gyakran készítenek ajándékokat az anyukájuknak, például rajzokat, verseket vagy kézműves tárgyakat.